Informatie

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele Reiki healing systeem, en betekent “opgerolde kracht“. Vaak wordt Kundalini energie afgebeeld als een opgerolde slang, die sluimerend aan de basis van onze ruggengraat (wortelchakra) ligt. De beoefening van Kundalini Reiki heeft tot doel individuen te helpen toegang te krijgen tot de energie van de Kundalini en deze op een veilige en gecontroleerde manier te kanaliseren, met als uiteindelijk doel een groter fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn te bereiken.

Het kan iemand helpen om zaken op een rij te zetten, het loslaten van oude trauma’s en blokkades, maar ook chronische pijn, angst, depressie en slapeloosheid. Deze energie is zeer krachtig, zeker in verhouding met Traditionele Usui Reiki vormen. De energie zal gaan waar het op dat moment nodig is en jou zal geven wat je aankunt, dat is het mooie van Kundalini Reiki: het is energie die weet waar het naar toe moet gaan.

Na het voltooien van deze cursus heb je een dieper begrip van Kundalini Reiki en ben je in staat om deze energie te gebruiken voor jouw eigen genezing en voor het helpen van anderen en kun je Kundalini Reiki ook aan anderen onderwijzen!

Voel jij aan alles dat jij dit wilt doen? 

Koop dan nu via de button de cursus voor een mooie introductieprijs!

Kundalini Reiki Master Teacher cursus

Kundalini Reiki Master Teacher cursus (online)

 275,00