Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, probeer ik binnen 5 werkdagen te verzenden. Dit alles heeft natuurlijk te maken met het instralen van de sieraden en kristallen met Reiki en dit een paar dagen rusttijd nodig heeft voor een betere integratie. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending wordt gedaan met PostNL en DHL, waarbij ik de keuze bied tussen verzekerd verzenden of niet, afhankelijk van jouw voorkeur. Ik wil graag dat je bestelling veilig en onbeschadigd aankomt, daarom verstuur ik het liefst alleen verzekerd. Mocht er onverhoopt iets tijdens de verzending beschadigd raken, dan kunnen we dit bij PostNL verhalen en zorgen voor een passende oplossing.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Gewone verzending

Brievenbus pakket – € 4,15

Bestellingen onder de € 75,00 – € 7,25

Bestellingen vanaf € 75,00 – GRATIS

Verzekerde verzending:

Bij een verzekerde verzending met een waarde van maximaal € 500,00 zijn de standaard verzendkosten: € 8,90. Maximaal gewicht: 10 kg.  Handtekening vereist voor ontvangst en je kunt je pakket online volgen met track Je pakket online volgen met track & trace.

Bij een verzekerde verzending met een waarde van maximaal € 5.500,00 zijn de standaard verzendkosten: € 15,20. Maximaal gewicht: 10 kg.  Handtekening vereist voor ontvangst en je kunt je pakket online volgen met track Je pakket online volgen met track & trace.

Leveringsgarantie Disclaimer

Hoewel ik mijn best doen om een snelle en betrouwbare levering te bieden, wil ik benadrukken dat er factoren buiten mijn controle liggen. Ik kan daarom helaas geen 100% leveringsgarantie bieden. Vertragingen kunnen optreden als gevolg van weersomstandigheden, logistieke problemen of andere onvoorziene situaties. Wees gerust dat ik er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. Bedankt voor je begrip en geduld!