Ik gebruik Reiki (Usui en Kundalini) als een helende energie om de trillingen van het kristal of sieraad te versterken. Door mijn handen op het voorwerp te leggen, verbind ik me met de universele levensenergie, stuur liefdevolle en genezende energie naar het item en verhoog zo de energetische frequentie. Hierdoor wordt het kristal of sieraad een krachtigere drager van positieve energie. Voor meer informatie: Ingestraalde kristallen en sieraden

De 5-7 dagen wachttijd is essentieel. Ik neem uitgebreid de tijd om elk kristal en sieraad apart in te stralen. Elk voorwerp heeft tijd nodig om de verhoogde energie op te nemen en in balans te komen. Het is een periode van integratie waarin de helende krachten van Reiki diep doordringen in het kristal of sieraad. Na deze rustperiode is het item klaar om zijn versterkte energie met jou te delen en zal ik deze naar je opsturen met een Track en trace nummer. Uiteraard kun je altijd een mailtje sturen naar shop@reikigemshop.nl voor spoed bestellingen.

Ja, Reiki werkt echt. Het is een krachtige vorm van energiewerk die de natuurlijke eigenschappen van kristallen versterkt en diepe harmonie in sieraden brengt. Het is mijn persoonlijke ervaring en die van anderen dat Reiki een intensivering van de positieve effecten van kristallen en sieraden kan veroorzaken.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, voor uitgebreidere informatie verwijs ik je graag door naar: Retourneren

Zeker! Je kunt je persoonlijke kristallen en sieraden veilig verpakt naar mij opsturen. Voeg een notitie toe met je naam en contactgegevens, en ik zal met liefde en zorg Reiki instralen in jouw items. Na het proces stuur ik ze weer naar je terug, verrijkt met hernieuwde energie. Neem hiervoor contact met mij op via: shop@reikigemshop.nl

Absoluut, ik sta open voor verzoeken! Als je een specifiek kristal of sieraad hebt gezien en het graag wilt hebben, neem dan contact met me op. Ik zal mijn best doen om het voor je te verkrijgen en vervolgens Reiki instralen om het te verrijken met positieve energieën voordat ik het naar je verzend. Neem hiervoor contact op via: shop@reikigemshop.nl

Zeker, ik kan aangepaste kristallen samenstellen op basis van jouw voorkeuren en intenties. Of het nu gaat om een specifieke combinatie van stenen, een bepaalde vorm, of een uniek ontwerp voor een sieraad, ik sta klaar om iets speciaals voor je te creëren. Vertel me meer over wat je in gedachten hebt, en laten we samen iets prachtigs maken dat perfect bij jou past! Neem hiervoor contact op via: shop@reikigemshop.nl