Sierlijke energie: Jouw edelstenen en Reiki Infusion in harmonie

Ik geloof in de buitengewone helende kracht van door Reiki ingestraalde kristallen en sieraden. Ik heb een diepe toewijding om deze energie te kanaliseren in elk kristal en sieraad dat ik aanbied. Reiki is een oude Japanse genezingsmethode die zich richt op het balanceren van levensenergie en het bevorderen van welzijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Door Reiki energie in kristallen en sieraden in te stralen, worden deze objecten doordrenkt met positieve vibraties en helende intentie. Dit verhoogt hun energetische waarde en maakt ze krachtige instrumenten voor persoonlijke transformatie.

Als Usui Reiki en Kundalini Reiki Master Therapeut werk ik al met deze bijzondere krachten van de kristallen. Ik zorg ervoor dat elk kristal en sieraad met de grootste zorg en intentie wordt behandeld en omarm ik de harmonieuze combinatie van kristallen, sieraden en de helende energie van zowel Usui Reiki als Kundalini Reiki. Dit is waar de kracht van het universum en de innerlijke vuur van transformatie samenkomen.

Hoe werkt het?

Elk kristal en sieraad wordt met liefde en toewijding door mij behandeld en met de juiste intentie. Ik activeer en versterk de natuurlijke trillingen van elke steen en sieraad, waardoor de helende Reiki energie wordt geoptimaliseerd. Elk kristal en sieraad wordt apart met Usui en Kundalini Reiki door mij ingestraald, waardoor ze doordrenkt zijn met de liefdevolle en krachtige Reiki energie. Dit zorgt voor een unieke en verheffende ervaring wanneer je ze draagt en ik ben er trots op om ze met jou te delen.

Houd het kristal of sieraad voor het plaatsen of dragen ongeveer 5 minuten in je handen als een kom en voel hoe de warmte uit je handen komt. Plaats vervolgens jouw intentie in de kristallen of sieraden en geniet van deze mooie energie!

Wat je mag verwachten van mijn Reiki ingestraalde collectie

rozenkwarts hart
  • Energetische harmonie: De kristallen en sieraden dragen bij aan de balans van je energieveld, verminderen stress, het bevorderen emotionele stabiliteit en een gevoel van vrede te creëren. Elk kristal en sieraad is doordrenkt met Reiki energie om je energieveld in balans te brengen.
  • Spirituele groei: Mijn Reiki ingestraalde items kunnen je spirituele reis versterken. Ze bevorderen meditatie, bewustwording, innerlijke groei en transformatie.
  • Fysiek en emotioneel welzijn: Verschillende kristalsoorten hebben specifieke eigenschappen die kunnen bijdragen aan fysiek en emotioneel welzijn. Bijvoorbeeld, Amethist staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, terwijl Rozenkwarts liefde en compassie bevordert.
  • Persoonlijke intentie: Je kunt je eigen intentie aan kristallen en sieraden geven door ze te programmeren met specifieke doelen of wensen. Dit maakt ze persoonlijk en uniek voor jou.

Bestel nu!

Als je jouw in bezit hebbende edelstenen en sieraden graag wil laten instralen met Reiki energie, dan is dat uiteraard ook mogelijk! Na de bestelling ontvang je van mij een e-mail met meer informatie. *

Ontdek de synergie tussen de eeuwenoude kracht van edelstenen en de transformerende liefdevolle energie van Reiki. Laat je edelstenen stralen met vernieuwde kracht en positiviteit door gebruik te maken van mijn Reiki Instralingsservice. Ervaar de magie van de verbinding tussen het universele en het aardse in elke steen die je koestert.

*Deze service is alleen geldig voor edelstenen en sieraden van max. 350 gram, hierboven hanteer ik andere tarieven i.v.m. het gehele proces die dan uitgebreider is. Indien je grotere aantallen hebt, neem dan gerust contact met mij op.