Seleniet

Seleniet, ook wel bekend als Engelensteen, is een kristal dat symbool staat voor zuiverheid en spirituele verlichting. Met zijn kenmerkende glans en delicate uitstraling straalt deze steen een engelachtige energie uit, waardoor het een geliefd instrument is in spirituele praktijken en energetische heling.

Seleniet staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen, zowel fysiek als energetisch. De steen heeft het vermogen om negatieve energieën te absorberen en een heldere, harmonieuze sfeer te bevorderen. Plaats het in je leefruimte om een zuivere en rustgevende atmosfeer te creëren, waarin de engelachtige energie van Seleniet je omringt.

Naast zijn zuiverende kracht, wordt Seleniet ook geassocieerd met het openen van het kruinchakra en het vergemakkelijken van spirituele communicatie. Tijdens meditatie kan het dienen als een krachtige gids, waardoor je toegang krijgt tot hogere niveaus van bewustzijn en spirituele inzichten.

Engelensteen/Seleniet is een tijdloos symbool van zuiverheid en verlichting, dat zowel beginners als ervaren beoefenaars aantrekt. Laat de engelachtige energie van Seleniet je begeleiden op je reis naar spirituele groei en helderheid.