Krachten gebundeld

Deze krachtige combinatie van Usui Reiki en Kundalini Reiki energie in mijn kristallen en sieraden creëert een synergie van harmonie, balans en kracht.

De door Usui Reiki en Kundalini Reiki ingestraalde kristallen en sieraden in mijn collectie dragen de energie van transformatie, bewustwording en stralen een aura van harmonie en rust uit. Ze nodigen je uit om je te verbinden met de universele levenskracht en een diep gevoel van vrede te ervaren. Ze ondersteunen je reis naar een dieper begrip van jezelf en je spirituele potentieel. 

Usui reiki

Universele levensenergie

Usui Reiki, genoemd naar zijn grondlegger Mikao Usui, is de kunst van het kanaliseren van universele levensenergie voor heling en welzijn. Dit proces richt zich op het herstellen van balans in het energetische veld, het verminderen van stress en het bevorderen van emotionele stabiliteit.

usui reiki
kundalini reiki

kundalini reiki

De opstijging van innerlijke kracht

Kundalini Reiki, geïnspireerd op de kracht van de Kundalini energie, richt zich op het ontwaken van de innerlijke spirituele vuurkracht. Het helpt bij het openen van de chakra’s en het stimuleren van de spirituele groei.